Samarbeta med oss!

Är du på jakt efter rätt talanger för ditt företag eller behöver ni kompetensutveckling? Vi på Kunskapsgruppen YH finns här för att göra det enklare för dig att få kompetensutveckling och att hitta nya talanger. Vi kan skapa lösningar som passar just era önskemål.

Det finns flera goda skäl att samarbeta med oss:

1. Utbildningar som matchar era behov. Yrkeshögskolans syfte är att erbjuda utbildningar som matchar kompetensbehoven i olika branscher. Har du förslag på en utbildning som behövs i din bransch? Ser du framtida kompetensluckor eller har svårt att rekrytera? Vi lyssnar gärna på dina förslag och tar fram utbildningskoncept som leder till rätt kompetens.

2. Synlighet och tillgång till perfekt matchad talang. Genom att engagera dig i våra YH-utbildningar ökar du möjligheterna att hitta talanger som passar perfekt för ditt företag. Du kan erbjuda studiebesök och gästföreläsningar för att synliggöra ditt företag för våra studerande. Det är ett fantastiskt tillfälle att visa upp din verksamhet och skapa intresse för framtida samarbeten.

3. Påverka utbildningsinnehållet. Genom att dela med dig av dina erfarenheter och önskemål kan du säkerställa att utbildningarna håller högsta kvalitet och är direkt relevanta för din bransch. Hos oss får du en aktiv roll i att forma framtidens kompetenser.

Maximera potentialen hos ditt företag med Kunskapsgruppen YH – kontakta oss idag!

Kontakta oss

Bild på Mehrnaz Zarins som ler och håller armarna i kors över bröstet

Mehrnaz Zarins

072-227 63 64​

Bild på Fredrik Sandström som ler och håller armarna i kors över bröstet

Fredrik Sandström

072-221 59 95​